400 gr. / 14.10 Oz.
tray ready to be eaten after cooking.
rehydrated skimmed milk, cream, cheese 20% (Valtellina, Emmental, Parmigiano Reggiano DOP) flour wheat, butter, vegetable oil, non hydrogenated vegetable fat, milk protein, lactose, salt, modified tapioca starch, natural flavorings, spices, acidity regulator: citric acid, garlic.
Wholemeal Buckwheat 25%, and durum wheat semolina, water, extra virgin olive oil.
- Fora protective film with a fork, put up the tank without removing the foil in the microwave and heated for 2.5 minute power 750-900 watt.
- Remove the bowl from the microwave (it may burn), remove the protective film with the help of a knife.
- Serve on a plate and if you want to add the Parmigiano Reggiano or Grana Padano cheese.
- Completely remove protective film, Commit vaschetta nel forno preriscaldato e scalda per 15 minuti a 180 c°.
- Servi su un piatto e se desideri aggiungi del Grana Padano o del Parmigiano Reggiano grattuggiato.
- Ti raccomandiamo di posizionare la vaschetta sul ripiano centrale del forno e di non superare la temperatura consigliata di 180 c°.
Italy Spa Via Fratelli Bandiera, 12 20056
Trezzo Sull'Adda (MI)
Tel:
02/909851 Fax: 02/90985510
pizzoccheri I have a super delicious calorie but that must not fail during the winter.
It 's a p Iact typical of Valtellina, one of the most famous valleys of Lombardy
It 's a dish easy to perform, as is now easily trade in the buckwheat noodles ready for cooking, but homemade is a different flavor.
coded and recorded by the Academy of Pizzocchero of Teglio.
- Mix the two flours, mix with water and work for about 5 minutes.
- With a rolling pin roll the dough to a thickness of 2-3 mm from which we derive the age of 7-8 centimeters. Overlap the strips and cut across the width, yielding about 5 mm wide noodles.
- Cuocere le verdure in acqua salata, le verze a piccoli pezzi e le patate a tocchetti, unire i pizzoccheri dopo 5 minuti (le patate sono sempre presenti, mentre le verze possono essere sostituite, a secondo delle stagioni, con coste o fagiolini).
- Dopo una decina di minuti raccogliere i pizzocheri con la schiumarola e versarne una parte in una teglia ben calda, cospargere con formaggio di grana grattugiato e Valtellina Casera d.o.p. a scaglie, proseguire alternando pizzoccheri e formaggio.
- Friggere il burro con l’aglio lasciandolo colorire per bene, prima di versarlo sui pizzoccheri.
- Senza mescolare servire i pizzoccheri bollenti con una spruzzata di pepe.
Academy of Pizzocchero Teglio
Piazza Santa Eufemia, 6-23036 Teglio (SO)
Tel + 39 0342 7820 00 - Fax + 39 12 0342 7836
http://www.accademiadelpizzocchero.it/
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