Wednesday, February 16, 2011

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Pizzoccheri Strauss of the Valtellina - "Viva la mamma" by Beretta.


Pizzoccheri della Valtellina - Linea "Viva la mamma" - F.lli Beretta
400 gr. / 14.10 Oz.
tray ready to be eaten after cooking.

Ingredients:

cheese sauce 40%

rehydrated skimmed milk, cream, cheese 20% (Valtellina, Emmental, Parmigiano Reggiano DOP) flour wheat, butter, vegetable oil, non hydrogenated vegetable fat, milk protein, lactose, salt, modified tapioca starch, natural flavorings, spices, acidity regulator: citric acid, garlic.

Pasta 34%

Wholemeal Buckwheat 25%, and durum wheat semolina, water, extra virgin olive oil.

cabbage, potato, Parmigiano Reggiano DOP


Nutrition information:









How to prepare:

amicroonde In the oven:

  • Fora protective film with a fork, put up the tank without removing the foil in the microwave and heated for 2.5 minute power 750-900 watt.
  • Remove the bowl from the microwave (it may burn), remove the protective film with the help of a knife.
  • Serve on a plate and if you want to add the Parmigiano Reggiano or Grana Padano cheese.
in the oven:

  • Completely remove protective film, Commit vaschetta nel forno preriscaldato e scalda per 15 minuti a 180 c°.

  • Servi su un piatto e se desideri aggiungi del Grana Padano o del Parmigiano Reggiano grattuggiato.

  • Ti raccomandiamo di posizionare la vaschetta sul ripiano centrale del forno e di non superare la temperatura consigliata di 180 c°.


Abbinamento dei vini:

Valtellina superiore Sassella D.o.c. oppure Terre di Franciacorta Rosso D.o.c.

Prodotto e confezionato da:

Piatti Fresh
Italy Spa Via Fratelli Bandiera, 12 20056
Trezzo Sull'Adda (MI)
Tel:
02/909851 Fax: 02/90985510

http://www.vivalamamma.com/

Toll Free: 800-500662


plastica PS 06 plastica PE-HD 02 carta PAP 21



pizzoccheri I have a super delicious calorie but that must not fail during the winter.
It 's a p Iact typical of Valtellina, one of the most famous valleys of Lombardy

pizzoccheri are made with buckwheat noodles cooked along with potatoes and cabbage, seasoned with a lot, I dare say, industrial Casera cheese.
It 's a dish easy to perform, as is now easily trade in the buckwheat noodles ready for cooking, but homemade is a different flavor.

Here's the original recipe of Pizzocchero Teglio ® Preparation:

coded and recorded by the Academy of Pizzocchero of Teglio.

Ingredients (serves 4)

400 g of buckwheat flour - 100 g flour - 200 g butter - 250 g of cheese Valtellina Casera DOP (protected designation of origin) - 150 g grated parmesan cheese - 200 g of cabbage - 250 g of potatoes - a clove of garlic, pepper.

  1. Mix the two flours, mix with water and work for about 5 minutes.
  2. With a rolling pin roll the dough to a thickness of 2-3 mm from which we derive the age of 7-8 centimeters. Overlap the strips and cut across the width, yielding about 5 mm wide noodles.

  3. Cuocere le verdure in acqua salata, le verze a piccoli pezzi e le patate a tocchetti, unire i pizzoccheri dopo 5 minuti (le patate sono sempre presenti, mentre le verze possono essere sostituite, a secondo delle stagioni, con coste o fagiolini).

  4. Dopo una decina di minuti raccogliere i pizzocheri con la schiumarola e versarne una parte in una teglia ben calda, cospargere con formaggio di grana grattugiato e Valtellina Casera d.o.p. a scaglie, proseguire alternando pizzoccheri e formaggio.

  5. Friggere il burro con l’aglio lasciandolo colorire per bene, prima di versarlo sui pizzoccheri.

  6. Senza mescolare servire i pizzoccheri bollenti con una spruzzata di pepe.

Puoi acquistare Pizzoccheri Valtellina on: Store Valtellina .

Academy of Pizzocchero Teglio
Piazza Santa Eufemia, 6-23036 Teglio (SO)
Tel + 39 0342 7820 00 - Fax + 39 12 0342 7836

http://www.accademiadelpizzocchero.it/

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