Tuesday, February 15, 2011

Got Corpotate Letter From Coach

Desserts Carnival - Part Two.




Ecco per voi altre ricette, prese un po' qua e un po' là, di dolci per carnevale...


Mascherine di pasta frolla.

Tratto da http://www.pourfemme.it/

Ecco una ricetta speciale pensata per i bambini, dolci divertenti ed originali, ma soprattutto buoni e belli da vedere: le mascherine di pasta frolla.

  



Ingredienti:  

  • 200g di farina bianca, più un poco per la spianatoia

  • 100g di burro g 100
  • 70g caster sugar icing sugar 2 egg yolks
  • a hint of vanilla
  • lemon a pinch of salt

Preparation:
  1. Prepare the pastry, mixing together the flour and the butter, sugar, a pinch of salt, one of vanilla, the grated rind of one lemon and two egg yolks.
  2. pellet the homogeneous mixture in the refrigerator and let stand covered for about half an hour. Roll out the dough
  3. pulled out of the refrigerator on floured
  4. Cut six large rectangles di pasta e spianarli per bene

  5. Con un coltello ritagliare il contorno di una mascherina di Carnevale e la forma degli occhi, poi con uno stuzzicadenti fare due forellini laterali per il nastrino.

  6. Rivestire una teglia con carta da forno, allineare all’interno tre cucchiai di legno, coperti con altra carta da forno e poi, su ogni manico, stendete in orizzontale 2 mascherine in modo che, avranno a metà un rialzo per la protuberanza del naso.

  7. Infornare il tutto a 170 °C per 10 minuti.

  8. Far raffreddare le mascherine prima di sollevarle dai manici e poi guarnirle con i nastrini colorati e spolverizzarle di zucchero a velo.


streamers Carnival.




With a little 'food coloring and using a steel cylinder, that's for your children a new version of "rags" typical Carnival sweets .. .






For the sweet tooth of Carnival here is the recipe for the crackers Simona ... .. soft inside and out sugary, flavored Alchermes.





Here is a cheerful cake that you can prepare for your kids, tasty and easy to make:

Recipe taken from: http://ricettefantasia.myblog.it/archive/2009/01/19/torta-di-carnevale.html  
(Qui puoi trovare altre ricette di carnevale, oltre che per tutte le occasioni).
 
 
Ingredienti:

(Per la torta)
   
  • 300 g di farina

  • 250 g di zucchero

  • 8 uova

  • 1 limone

  • 1 bustina di vanillina,

  • mezza bustina di lievito per dolci

  • sale 

Per farcire :

  • 1 bicchiere di sciroppo orange
  • 200 g of cherry jam
To decorate:

  • 100 g marzipan colored
  • 80 g of sugar basin colored colorful chocolate candies
  • 80 g jam Cherry

Preparation:

  1. With an electric mixer in a bowl the eggs, sugar and a pinch of salt to facilitate the operation, worked for a long time until frothy.
  2. (To incorporate the other ingredients using a wooden spoon)
  3. Stir very gently, incorporate the flour, lemon rind and washed rind and vanilla, add the yeast last.
  4. Pour the mixture into a buttered and floured mold, passing in a preheated oven (180 degrees) for about 45 minutes.
  5. Turn off the oven and let the cake for another 5 minutes. Sfornatelo, and let it cool before removing from pan. Then cut the cake horizontally and sprinkle both sides with the syrup, spread the jam and recompose the cake.
decoration:
  1. Warm the marmalade in a saucepan and spread it over the entire cake sprinkle with colored basin.
  2. Roll marzipan, with the help of a rolling pin and cut with a sharp boxcutter the form of a mask.
  3. place them at the center of the cake decoration and complete with colored sprinkles to chocolate.

Search google new ideas to make the sweet joy of the Carnival!




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